Foto grup

Foto grup
Amistat, esforç, companyerisme, esport

dijous, 6 de març del 2014

PARTITS DE LA 3a. JORNADA DE LES LLIGUES ESCOLARS

El dimecres 5 els alumnes de l'associació de futbol sala van jugar contra els alumnes de 4rt.A, dins la lligueta interna de l'Institut La Plana. Encara que el partit es va jugar dins els marges de l'esportivitat, els alumnes de 4rt. A es van imposar per dos gols de diferència a la fi dels 50 min.
Tenim un altre equip que vol jugar la lliga interna i venir a jugar els dimecres. Ells són els alumnes de l'Aula Oberta.
Us animem a participar de la nostra activitat! Endavant!

També les noies del volei, s'han desplaçat aquest dijous 6 de març fins a Les Masies de Voltregà, per jugar el partit de la tercera jornada contra el Voltreganès B. El resultat ha sigut a favor de les nostres noies per dos sets a cero. El resultat final ha sigut de 23-25; 23-25. El partit ha sigut força igualat, i s'ha imposat el millor servei de les nostres jugadores, que han estat molt bé en aquest aspecte del joc. En altres encara tenim marge de millora, pero seguirem progressant.
Ànim noies ja tenim 2 victòries!

Fins i tot els pares han col.laborat amb nosaltres acompanyant a les noies en el desplaçament, també a ells agrair-los aquest esforç. Els necessitem en els viatges com també el seu recolzament en els partits, entre tots fem pinya!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada