Foto grup

Foto grup
Amistat, esforç, companyerisme, esport

dilluns, 3 de març del 2014

ESQUIADA DE L'ASSOCIACIÓ ESPORTIVA INSTITUT LA PLANA A LA MOLINA!!

Aquest dilluns 3 de març, els monitors, alguns alumnes de l'associació esportiva conjuntament amb alumnes de 1er., 2 on. de Bat i 4rt.ESO, ens hem desplaçat fins a l'estació de la Molina a la Cerdanya.   El dia ha acompanyat, solejat gairebé tot el dia, amb 20 cm. de neu pols sense trepitjar, òptima per la pràctica de l'esquí.
Felicitar a l'empresa que ens ha gestionat la sortida, als alumnes i als acompanyants perquè han fet que visquèssim una jornada inoblidable.
A l'empresa agrair-li la cessió dels cascs de forma gratuïta, que ha provocat que els nostres alumnes esquiessin amb seguretat. Als acompanyants la paciència, la col.laboració, el bon humor i les ganes de fer les coses ben fetes. Als alumnes pel gran comportament, el civisme, la puntualitat i i les ganes per passar-ho bé, de fer esport, i de passar un dia a la natura.
Per tot això, hi tornarem aviat! Així podem anar a tot arreu.
Segurament hem sigut pioners tots plegats, de moltes altres sortides que organitzarà l'associació esportiva en un futur. L'associació és de tots els alumnes de l'institut, i entre tots hem de fer-la crèixer i consolidar-la!
FELICITATS A TOTS/ES!!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada